Fine gaver til margerittbryllupet- 18 års bryllupsdag!

Fine gaver til margerittbryllupet- 18 års bryllupsdag!

Ta alltid av tid til hverandre
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Kjærligheten som et ektepar deler er ærlig, rå og sterk etter atten års ekteskap. Et av deres viktigste og beste verktøy for å bevare dette solide båndet, er feiringen av bryllupsdagene. Ved å opprettholde denne tradisjonen, vil de alltid sette av tid til hverandre og huske hvorfor de valgte hverandre. Feiringen av bryllupsdagen gjør at man må stoppe opp og se hverandre i en ellers stressfull hverdag der man av og til glemmer hverandre litt.

Det å få ta del i feiringen av margerittbryllupet er å ta del i kjærligheten, omsorgen og godheten ekteparet har til hverandre, noe som er inspirerende og koselig. Du vil kunne kjenne denne unike kjærligheten rundt deg i selskapet og kunne nyte den gode varmen det medfører, samt få ta del i de nye og viktige minnene som paret skaper!

Omsorg og vennlighet ekteparet

Til en slik feiring må du forberede antrekk og en fantastisk gave som paret vil sette pris på. I vår artikkel om kleskoder til bryllup finner du råd angående passende antrekk. Tenk over hvor selskapet holdes, antall gjester og personligheten til paret når du velger antrekket ditt for selskapet.

Gaven er ofte den vanskeligste forberedelsen du må gjøre før ethvert selskap, særlig i den tiden vi lever i der de fleste har det de trenger og ofte har svært få ønsker. Vi har funnet frem til noen av de beste gavene til 18 års bryllupsdag og har gode råd til gaver de fleste vil sette pris på. Ønskee du flere tips til fantastiske gaver til ulike bryllupsdager enn de du får nedenfor, kan du lese vår fullstendige liste over gode bryllupsgaver her.

Hva er en perfekt gave å gi til margerittbryllupsdagen?

Til bryllupet for atten år siden hadde paret en konkret ønskeliste som de hadde brukt tid på å lage. Den bestod av praktiske husholdningsartikler og gjenstander til hjemmet, og kanskje også bidrag til reise. Etter disse årene som ektepar har de skaffet seg det meste av det de trenger. Det de har behov for nå er kanskje mye dyrere enn at dette er noe de setter på en ønskeliste. Om du vet om noe slikt som de trenger, kan du finne andre gjester å spleise med for å kunne gi dem en dyrere gave.

Konkret ønskeliste som de hadde brukt tid på å lage

Vi vet at de fleste vil sette pris på gaver som gir en luksusfølelse. Denne følelsen kan man få av gode og unike forbruksvarer, ekstra gode matopplevelser eller bare et avbrekk fra hverdagens kjas og mas. Et slikt avbrekk kan være en natt på hotell, en reise, en flott tur i skog og mark organisert med mat og drikke, et kurs i selskapsdans eller en deilig og unik femretters middag ute. Det kan med andre ord være så mangt, og kan tilpasses personlighetene til paret slik at de får en flott opplevelse sammen!

Våre beste tips til gaver