De beste gavene til 17 års bryllupsdag, ametystbryllup!

De beste gavene til 17 års bryllupsdag, ametystbryllup!

Derfor en litt større feiring enn normalt
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Oppdatert den 7 juni, 2023

I dagens samfunn velger mange ektepar å feire bryllupsdagene sine med et lite eller stort selskap. Å kunne samle venner og familie til en markering bidrar til at feiringen blir ekstra koselig for paret og for gjestene som får være med å feire kjærligheten som to personer deler.

Noen velger å lage en temafest, andre et sommerselskap. Enten festen har et tema, finner sted i skogen rundt et bål eller på en fancy restaurant, må du finne et egnet antrekk til feiringen. Forhåpentligvis gis det føringer for dette i invitasjonen, sammen med gaveønsker. Dette gjør det enklere for gjestene som skal forberede seg til festen. Trenger du noen råd om antrekk, kan du gjerne i lese vår artikkel om kleskoder for bryllup her.

Tips og ideer til hva du skal ha på deg

Når det gjelder gaven du skal gi, må du bruke litt tid på for finne den beste gaven til ekteparet, og passe på at gaven passer til både mann og kone. Har ikke paret spesielle ønsker, har vi gode tips i vår store liste over de beste gavene til ektepar. Nedenfor har vi funnet frem 5 flotte gaver til ametystbryllupet.

Hvordan finne en flott gave til venners 17 års ametystbryllup?

En bryllupsdagsgave må passe til to personer samtidig, være en gave de vil glede seg over og som kommer fra hjertet. Den må være gjennomtenkt, men hva må du tenke over når du kjøper gave til ekteparets 17 års bryllupsdag. Har paret kjøpt hus, hytte eller båt, og trenger utstyr? Hvordan ser livssituasjonen deres ut? Er de flinke til å sette av tid til hverandre, eller er de veldig travle i hverdagen? Har de små barn? Hvilke felles interesser har de? Trenger de noen nye utfordringer?

Vi anbefaler at man går for en gave som bidrar til kvalitetstid, luksusfølelse eller et avbrekk i hverdagen. En felles opplevelse, en reise eller spabehandling for par, kan være unike og flotte gaver å få. Ekstra gode produkter for en luksuriøs følelse i hverdagen er gode gaver til alle.

Alle bryllupsdagene har egne navn og du kan derfor brukes dagens navn som bakgrunn for en fantastisk og spesiell gave. Ametystbryllup er navnet på denne dagen og “ametystgrotter” er flotte bokstøtter eller pyntegjenstander som vil minne paret på denne bryllupsdagen.

A crystal gift will forever remind them of this day

Våre beste gaveforslag til feiringen