Gavetips til feiringen av månebryllup – 16 års bryllupsdag!

Gavetips til feiringen av månebryllup – 16 års bryllupsdag!

Litt større feiring enn normalt
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Oppdatert den 7 juni, 2023

Feiringen av månebryllupet føyer seg inn i en lang tradisjon for å feire kjærligheten, ekteskapet og hverandre. Det er en koselig tradisjon som flere og flere ser viktigheten av. Stadig flere velger å dele feiringen av bryllupsdagene med venner og familie, og inviterer til en sammenkomst. De store festene er gjerne forbeholdt de større jubileene, men kaker og kaffe sammen med de du er glad i, er alltid kjærkomment!

Er du invitert i feiringen av seksten års bryllupsdag, får du ta del i inspirasjonen og kjærligheten som et ektepar med seksten års ekteskapet har å by på. Du får ta del i ekteparets minner og historier, og se hvordan paret står sammen i livet.

Du må forberede antrekk og gaver

I invitasjonen får du føringer om antrekk og gaveønsker. Et pent antrekk og en flott gave må til. Antrekket til selskapet er ofte pent, men ikke overpyntet. Ønsker du klestips har vi skrevet en artikkel om kleskoder i bryllup som du kan lese her.

Gaver er generelt en utfordring, men vi har funnet frem 5 tips til gaver vi vet mange setter pris på. Vi gir deg også noen råd om generelle gaver som blir tatt imot med glede. Hold deg til ditt økonomiske budsjett og pass på at gaven du velger vil passe til både mann og kone.

Hva kan du gi til parets 16 års måne/voksbryllup?

En personlig gave er ofte mer rettet mot den ene parten av ekteparet og passer kanskje ikke like godt til begge. Vi anbefaler derfor ikke at du kjøper en personlig gave, med mindre du kjenner begge to veldig godt og kan finne en felles, unik og spesiell gave til dem.

Gave du gir på bryllupsdagen må passe begge parter

Et par som har vært gift i seksten år, har antagelig noen felles interesser. Har du dette i bakhodet, vil du kunne finne en flott gave. Kanskje liker de å gå tur og trenger noe nytt turutstyr?

Gode forbruksvarer som bidrar til en luksuriøs følelse i hverdagen er blant de gavene som blir satt mest pris på. Det samme gjelder gaver som gir rom for kvalitetstid sammen, slik som teater, en spesiell middag ute eller en reise. Kanskje er paret eventyrlystne og du kan gi dem en helt unik opplevelse, som for eksempel tid i vindtunnel for å fly?

Vil du ha flere tips, kan du se i vår komplette liste over kreative gaver til bryllup her. Vi har samlet alle våre beste gavetips som vi av erfaring vet blir satt pris på.