Flotte gavetips til krystallbryllupet – 15 års bryllupsdag!

Flotte gavetips til krystallbryllupet – 15 års bryllupsdag!

En litt større feiring enn normalt
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Mange ektepar velger å feire bryllupsdagene sine på tomannshånd, men det er stadig flere som inviterer til selskap. Kanskje ikke hvert år, men gjerne hvert femte år. Femten års bryllupsdag er derfor en litt større feiring enn normalt for mange par. Er du invitert i selskap for å feire krystallbryllup får du ta del i en unik kjærlighet sammen med ekteparets øvrige omgangskrets.

Til denne dagen fylt med glede og kjærlighet, må du forberede antrekk og gave. Antrekket gis det ofte føringer for i invitasjonen. Pent, dress, smoking, casual – hva betyr alt sammen?

I vår artikkel om kleskoder for bryllup får du noen tips og ideer til hva du kan kle deg i. Ikke tenk at du skal kjøpe nye, dyre plagg. For ekteparet er det aller viktigst at du er tilstede og deltar i selskapet!

Få noen tips og ideer til hva du bør ha på deg

Dersom paret har en ønskeliste gjør de det betydelig enklere for gjestene, men du må allikevel tenke over hvilken gave du ønsker å gi. Kanskje faller ønskene utenfor din økonomi, eller du ikke føler for å gi noen av dem. Da må du bruke litt tid og finne en gave som passer, men vær forsiktig med å gi en veldig personlig gave da dette kan slå feil ut. Pass dessuten på at gaven du ender opp med vil gi glede til både mannen og kona.

Vi kommer nedenfor med noen konkrete tips til fem flotte gaver til krystallbryllupet, samt noen råd om gaver som generelt blir satt stor pris på. Dersom du ønsker flere tips, kan du se hele vår liste over fantastiske bryllupsgaver her.

Flotte gavetips til parets 15 års krystallbryllup

Gaven du gir på bryllupsdagen må passe begge parter av ekteparet. Har paret felles interesser, kan du velge å kjøpe noe de kan bruke når de dyrker disse. Skulle det vise seg å være skikkelig vanskelig å finne på noe, kan du ta utgangspunkt i bryllupsdagens navn. En gave i krystall vil for alltid minne dem på denne dagen.

Bryllupsdagen må passe begge parter til ekteparet

Gaver som gir en følelse av luksus, eller et avbrekk fra hverdagens hektiske mas, vil alltid bli satt pris på. Det å kunne gi paret kvalitetstid sammen der de kan jobbe videre med ekteskapet og kjærligheten, er fantastiske gaver. Opplevelser, reiser og særdeles gode forbruksvarer bidrar til dette og gir ekteparet mange nye minner.

Våre tips til flotte gaver til krystallbryllupsdagen