Den fineste gaven til blondebryllupet – 13 års bryllupsdag

Den fineste gaven til blondebryllupet – 13 års bryllupsdag

Setter en ekstra spiss på feiringen
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

En feiring av bryllupsdagen er viktig for ekteskapet og for bevaringen av kjærligheten! Det er enda koseligere å feire dagen sammen med venner og familie, da det setter en ekstra spiss på feiringen.

Er du heldig å få delta i feiringen av dine kjæres tretten års bryllupsdag, får du ta del i gleden, kjærligheten og vennskapet som paret deler. Det er noe spesielt ved å få delta i disse feiringene, da alle bryllupsdagene er koselige dager som markerer de sterke båndene som mann og kone knytter, og man vet at man er en del av ekteparets viktige omgangskrets!

Til selskapet må du forberede deg. Kanskje ønsker du å si noen ord, og må skrive en liten tale? Du må også finne ut hvilken kleskode som gjelder og hva du ønsker å gi til paret i gave. Bruk tid på dette, så du føler deg vel og kan gi noe du mener vil passe ekteparet bra.

Delta i feiringen

Kleskoden vil du som regel få informasjon om i invitasjonen. Noen ektepar ønsker å gjenskape bryllupet sitt og arrangerer løftefornyelser. Det er stadig flere som arrangerer temafester der du skal kle deg deretter, mens andre igjen bare vil ha deg tilstede og ikke bryr seg om hva du har på. Uansett anbefaler vi at du pynter deg litt, så du ikke møter slaskete til en av parets viktige dager! Trenger du noen råd om antrekk du kan bruke i bryllup og bryllupsdagsfeiringer, kan du lese i vår artikkel om kleskode her.

Gaven er ofte det man bruker lengst tid på og som er den mest utfordrende delen ved siden av eventuelle taler. Nedenfor finner du noen gode råd og tips til gaver som egner seg til alle bryllupsdager og noen konkrete gaver vi mener passer til feiringen av blondebryllupet. Vil du ha flere tips, kan du se flere flotte gaver i vår komplette liste over de beste gavene her.

Hva egner seg å gi til feiringen av blondebryllupsdag?

Det er som oftest vanskelig å kjøpe en gave til et par, da det skal være til glede for både mann og kone. Til bryllupet for tretten år siden hadde de mange ønsker, men det er ikke sikkert de har mange nå.

Etter såpass mange år sammen har man etablert et hjem med det man trenger og ofte har man økonomisk spillerom til å kjøpe seg det man ønsker. Dersom paret ikke kommer med en ønskeliste, anbefaler vi at du tar utgangspunkt i å finne “luksus” til paret.

Bør være en glede for både mann og kone

Med luksus mener vi gode og unike forbruksvarer som paret kan nyte i en hektisk hverdag, en flott opplevelse de kan ha sammen som gir kvalitetstid for forholdet, eller bidrag til en reise for å få et avbrekk fra livets hektiske side. Dette er gode gaver til par som har det de trenger og som kanskje mest av alt vil sette pris på tid sammen.

Noen av våre beste gavetips til denne dagen