En oppmerksomhet til kobberbryllup – 12,5 års bryllupsdag!

En oppmerksomhet til kobberbryllup – 12,5 års bryllupsdag!

Feiringer hjelper ekteparet å huske
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

I dag feirer stadig flere bryllupsdagene sine hvert eneste år, som et ledd i å rette oppmerksomhet på og bevare kjærligheten. Slike feiringer bidrar til at ekteparet husker tilbake på hvorfor de valgte hverandre, jobben de har gjort for å holde ekteskapet og kjærligheten sterk, og veien videre.

Noen velger å feire med selskap hvert år, mens andre lar selskapene vente til de “store” tallene. Andre igjen velger å feire på tomannshånd hvert år.

Husket og lagt merke til

Uavhengig av hvordan ekteparet velger å feire, er det alltid koselig å bli husket på og rettet oppmerksomhet til. Vi har noen tips til gaver som du kan gi til de ulike bryllupsdagene. I vår lister over de beste bryllupsgavene, finner du et stort utvalg gaver vi vet de fleste setter pris på.

12,5 års bryllupsdag feires sjeldent stort, men en oppmerksomhet i anledning halvveis til sølvbryllup kan være morsom å få, og gjerne noe som gjenspeiler dagens navn som er kobberbryllup. En liten ting i kobber vil alltid være et minne om denne dagen.

En oppmerksomhet til kobberbryllupsdagen

Som sagt er dette en dag da en liten oppmerksomhet kan være koselig å få, bare fordi dagen markerer at ekteskapet er halvveis til sølvbryllup. Hvor stor oppmerksomheten skal være, er opp til din økonomi og ditt forhold til ekteparet.

Markerer at ekteskapet er halvveis til sølvet

Alt fra en hyggelig hilsen på sms, et morsomt kort eller en liten ting til en opplevelse eller en annen gave som paret kan nyte – alt er positivt å motta og vil gjøre dagen spesiell for mann og kone.

Noen tips til gaver du kan gi