Gaver til feiringen av silkebryllupet – 12 års bryllupsdag!

Gaver til feiringen av silkebryllupet – 12 års bryllupsdag!

Bygget sterke bånd og sto sammen
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Er du invitert i en sammenkomst for å feire 12 års bryllupsdag får du være vitne til resultatet av jobben som kreves for å bevare et godt og langvarig ekteskap. Paret som feirer silkebryllup har daglig vist hverandre omsorg og kjærlighet, bygget sterke bånd og stått sammen i hverdagens mot- og medganger.

Normalt sett vil vi kjøpe dyrere gaver til ekteskapets større jubileene enn tolv års bryllupsdag. Dette gjelder blant annet til selve bryllupet, til 20 år, gullbryllup og diamantbryllup. Men skal du i selskap må du selvfølgelig ha med deg en gave til paret, en gave som passer til både mann og kone.

Dyre gaver til de større jubileer

Det lønner seg å bruke litt tid på gaven, tenke godt igjennom hva slags personer paret er og hvilke interesser de har. En godt gjennomtenkt gave, gitt med hjertet, er som regel en perfekt gave. Dersom du kjenner dem veldig godt kan du gjerne vurdere en mer personlig gave, men ellers er personlige gaver noe vi anbefaler å styre unna. De kan slå feil ut om du ikke har god kjennskap til de som skal få gaven.

Nedenfor finner du tips og råd til generelle gaver samt våre beste tips til et par på silkebryllupsdagen. Ønsker du flere ideer, kan du se gjennom vår komplette liste over de beste gavene til feiringen av ulike bryllupsdager her.

Hvilke gaver settes pris på ved feiringen av 12 års bryllupsdag?

Gaver er ofte utfordrende å finne da man gjerne vil gi noe som er unikt og gjenspeiler forholdet mellom deg og de du gir til. Når det kommer til gaver som skal gis til et ektepar er det viktig at både mann og kone vil like gaven, og det setter noen rammer for hvilke gaver som passer.

Unik og gjenspeiler forholdet

Generelt vil forbruksvarer alltid være noe man setter pris på å få. Unike, spesielle eller litt dyrere varer kan bidra til luksus i hverdagen. Opplevelser som teater og reiser, eller unike gastronomiske opplevelser, er også fantastiske gaver å få. Det er ting man ikke unner seg så ofte. Et bidrag til en slik date for ekteparet vil gi noe ekstra, samt hygge og kvalitetstid.

Og skulle ikke tipsene til gaver falle i smak, kan du bruke bryllupsdagens navn og gi en unik og spesiell gave basert på den. Silkebryllup er navnet på 12 års bryllupsdag og slike finnes blant annet i eksklusivt sengetøy eller i klær.

Våre beste gavetips til feiringen av silkebryllupsdag