Unik gave til feiringen av 11 års bryllupsdag – stålbryllup!

Unik gave til feiringen av 11 års bryllupsdag – stålbryllup!

Noen velger storslåtte feiringer hvert år
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

Vår tradisjon for årlig feiring av bryllupsdagene er lang og koselig. Noen velger storslåtte feiringer hvert år, mens andre velger en mer intim markering for to. Valget for hvordan man feirer er individuell, men en hilsen på dagen blir alltid varmt mottatt.

Skal dine venner feire med elleve års bryllupsdag med et selskap og du er invitert? Så heldig du er som får ta del i en fantastisk feiring av kjærligheten og ekteskapet! La deg inspirere av parets arbeid med å bevare et flott ekteskap og sterke bånd til hverandre.

Ellevte bryllupsdagsfeiring

Til selskapet må du finne en flott gave som både mann og kone vil sette pris på, og den må være gjennomtenkt. Nedenfor gir vi deg noen gode råd om generelle gaver og en listen over fem fantastiske gaver du kan gi i stålbryllupet. Om du ønsker flere tips, kan du lese vår komplette liste over flotte gaver til ektepar, og se om noe faller i smak.

Skulle du fortsatt være i tvil om hva du skal gi, anbefaler vi at du tenker over bryllupsdagens navn. Alle bryllupsdagene har egne navn og 11 års bryllupsdag heter stålbryllup. Kanskje kan du finne på en fantastisk og kreativ gave som baserer seg på navnet?

Hva kjøper man til ektepar som feirer stålbryllupsdag?

Dersom paret ikke har noen spesielle ønsker, anbefaler vi at du går for gode forbruksvarer som paret ikke nødvendigvis ville tenkt på selv. Da kan du gi dem litt luksus i hverdagen, og en følelse av luksus setter vi alle pris på. Tenk over hva som vil gi mann og kone det lille ekstra, og hva du selv ville blitt glad for.

Vi anbefaler at du går for gode forbruksvarer

Vet du om noe de sparer på, eller om ting de har nevnt at de har lyst på, kan dette være gode gaver. Et spleiselag åpner opp for å kjøpe dyrere gjenstander som enkeltpersoner kanskje ikke har muligheten til i sin økonomi.

Andre gaver som er fantastisk å få er opplevelser! Alt fra kinobilletter og teater til konserter og reiser. Gavekort eller bidrag til slike opplevelser, gjerne i kombinasjon med pass av barn eller dyr, er flotte gaver!

Tips til gaver du kan gi på bryllupsdagen