Fantastiske gaver til 10 års bryllupsdag, tinnbryllupet!

Fantastiske gaver til 10 års bryllupsdag, tinnbryllupet!

Bryllupsjubileumsfeiring
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

I dagens samfunn feirer et ektepar ofte bryllupsdagene sine med en middag, en overnatting på hotell eller en opplevelse litt utenom det vanlige. Arrangering av selskap gjøres som regel ikke hvert år, men ti års bryllupsdag er virkelig verdt en litt større markering!

Dersom du er invitert i venners selskap for å feire ti års ekteskap, er du en viktig del av deres liv. Det er en ære å få delta i slike markeringer, og du får ta del i en sterk kjærlighet!

Du er en viktig del av deres liv

Til tinnbryllupet må du tenke over både antrekk og gave. Begge kan være utfordrende, men vi hjelper deg på veien. Stort sett vil kleskoden være spesifisert i invitasjonen, men vi har skrevet en artikkel om ulike klær du kan bruke i bryllupsfeiringer som du kan lese igjennom om du trenger noen råd. Tenk over lokalet dere skal være i, årstiden og ekteparets personligheter når du vurderer antrekket.

Vi har mange gaveforslag du kan finne i vår artikkel om gode gaveideer til bryllup, om du ikke finner det du leter etter i utvalget nedenfor. Det er viktig å bruke litt tid på å finne gaven, slik at du finner en fantastisk gave som passer både mann og kone. Men husk at gaven skal også skal være en glede å gi.

Supre gaveideer til feiringen av 10 års tinnbryllup

Gaven du gir må være gjennomtenkt og gitt med kjærlighet og omtanke. Den skal vise at du bryr deg om paret og være noe de kan glede seg over. Selv om vi generelt ikke anbefaler personlige gaver, kan det være veien å gå om du kjenner paret godt og vet hva de liker.

Noe de kan glede seg over

Unge par i etableringsfasen ønsker seg ofte praktiske husholdningsartikler eller annet utstyr til hjem og bolig. Noen ønsker seg bidrag til reiser og unike opplevelser de ellers ikke har råd til. Kanskje ønsker tinnbryllupsparet seg noe av dette fremdeles? Eller har de en felles hobby eller interesse du kan spille på.

Opplevelser og reiser er alltid gode forslag til gaver. Luksuriøse forbruksvarer som paret kan nyte i hverdagen er flotte gaver å gi. Unge par ønsker seg gjerne tid til hverandre i en hektisk hverdag, og da kan en kombinasjon av eventuell barnevakt og en opplevelse for paret være genialt! Hør gjerne med andre gjester om dere skal spleise på felles gave. Da har man muligheten til å kjøpe en dyrere gave, og paret kan få noe riktig unikt og supert.

De beste gaveideene til jubileet