En flott gave å gi i papirbryllup –  1 års bryllupsdag!

En flott gave å gi i papirbryllup –  1 års bryllupsdag!

En av de koseligste, og ofte mest romantiske
Marjo Neerbye
Marjo
Forfatter
Share
Publisert den 5 juni, 2023

En av de koseligste, og ofte mest romantiske feiringene i et ekteskap, er feiringen av papirbryllupet! Det er tross alt den første muligheten for å legge ekstra fokus på ekteskapet og kjærligheten to personer deler. De fleste velger å feire denne dagen alene, men det kan være koselig å gi gode venner en liten oppmerksomhet på dagen.

Noen velger å invitere til selskap hver bryllupsdag, og skal du i feiringen av venners ett års bryllupsdag, må du finne ut hva du skal gi i gave. Bryllupsdager er jubileer i seg selv, men man gir gjerne en rimeligere gave til de “små jubileene” og en dyrere gave til de store jubileene som faller på runde år – blant annet 20, 30 og 50 år.

Feir en venns ettårs bryllupsdag

Feiringen av den første bryllupsdagen er gjerne sentrert rundt romantikk, moro og mimring om fjorårets bryllup. Sammenkomsten er ofte preget av lite formalitet, og kleskoden er pent. Les gjerne vår artikkel om kleskoder om du vil ha noen tips til klær for de ulike bryllupsdagene.

Nedenfor finner du noen gode tips til gaver som de aller fleste vil sette pris på. Dersom du vil ha en mer utfyllende liste over gaver, kan du lese om alle våre beste gavetips her.

Hva kjøper man i hilsen til papirbryllupet?

Generelt er gavekjøp en utfordring. Noen finner gaven med en gang, men de fleste tenker lenge og vurderer flere ulike gaver før de bestemmer seg for hva de skal gi.

Til bryllupet i fjor ønsket brudeparet seg antagelig praktiske husholdningsartikler, møbler eller kunst. Antagelig har paret ting de samler på fremdeles, i og med at etableringen av hus og hjem fortsatt pågår. Så det beste tipset for gave til papirbryllup er å gi noe paret samler på, være seg bestikk, servise eller vinglass.

Gi noe basert på navnet på bryllupsdagen

Dersom paret ikke har spesielle ønsker du er klar over, er det alltid moro å gi noe basert på bryllupsdagens navn. Finn på noe kult, morsomt eller fasinerende laget av papir!

Andre gode gaver er forbruksvarer som gir mann og kone følelsen av luksus i hverdagen! Ekstra gode, luksuriøse matvarer eller drikke er alltid vellykkede gaver. Og har du lyst til å gi noe spesielt, men det koster litt mye, kan du alltids spleise med andre. Hva med å gi en opplevelse?

Våre beste gavetips til et par på bryllupsdagen